ZANGLESSEN

'Het enige dat beter is dan zingen, is nog meer zingen!' - Ella Fitzgerald

Medine geeft zanglessen in de stijlen jazz, folk en popmuziek aan beginners tot gevorderden. Alle leeftijden zijn welkom! Na haar studie Jazz zang aan het Conservatorium van Amsterdam, is Medine begonnen aan de studie Pedagogiek aan de Hogeschool van Amsterdam. Dit maakt haar didactische vaardigheden tijdens de zanglessen nog sterker. Medine is een ervaren zangdocente met een grote passie voor lesgeven!

Waar je in de lessen aan zult werken, hangt helemaal af van jouw persoonlijke behoeften. Medine kan je helpen met techniek, stijl, interpretatie, houding, songwriting en nog veel meer!

 

Neem contact op met Medine voor meer informatie!

Mail naar: Medine.Bouma@gmail.com

Bel: +31631938088

CONTACT

For contact and bookings please fill in the form below, send an email to medine.bouma@gmail.com or call +31631938088 and Medine gets back to you as soon as possible!

Moeder Susanne, Amsterdam

Het is altijd een vrolijke boel als Medine zangles geeft. Je merkt dat Medine veel ervaring heeft. Niet alleen met zangtechniek, maar ook met hoe je kinderen op een leuke manier kunt onderwijzen. De kinderen voelen zich op hun gemak bij Medine en ze hebben al veel van haar geleerd.

Annemarie Lucassen, Amsterdam

Medine heeft me leren zingen met ademsteun. Ik had geen idee dat ik daardoor zoveel zuiverder en vloeiender zou gaan zingen! Ze weet steeds weer haar vinger te leggen op de dingen waar ik tegenaan loop en ze geeft daarbij direct een passende oefening.  

Mascha (16) en Thomas (14), Amsterdam

Mascha: Medine is heel vriendelijk en vrolijk en bij haar was ik niet bang om te zingen. Ze let goed op de details (hoe je staat, je je beweegt en hoe je jezelf beter kunt horen) en ze geeft veel voorbeelden.

Thomas: Medine geeft met veel plezier en overtuiging les!